Bakonybél Pál Ház

Bakonybél a csend völgye, az Öreg-Bakony ékköve.

A kristálytiszta levegő, a völgykatlan jellegzetesen aromás klímája, a hegycsúcsok panorámája, a gazdag növény- és állatvilág mind az idelátogató természetjárók örömét szolgálják. Ebben a csodás környezetben található a Pál Ház, két külön bejáratú apartmannal. Ez 3 szobát, 10 férőhelyet foglal magába. Az apartmanokban Tv, jól felszerelt konyha található tálaló- és főző edényekkel. Egy 14 személyes étkező áll a vendégek rendelkezésére. Emellett egy 50 m2-es ácsolt faszerkezetű fedett terasz, grillterasz, bográcsoló-szalonnasütő hely is kialakításra került. A kert végében vadles található, a kicsiknek homokozó, hinta áll rendelkezésre. Lehetőség van kézműves foglalkozáson részt venni. Érkezéskor nagyon finom házi pálinkakóstolást biztosítanak az ide látogatóknak. Az udvarban parkolásra is van lehetőség.
A vendégház egész évben nyitva tart.

Szolgáltatások: tv, jól felszerelt konyha, étkező, bográcsoló-szalonnasütő hely, nagy kert, vadles, biokert, az udvarban parkolási lehetőség, homokozó, hinta, kézműves foglalkozás, kenyérsütés, vegán konyha oktatás, pálinkakóstolás, teljes baby komfort.
A pápai Várkert Fürdő (gyógy- és termálfürdő) belépti díjából és összes szolgáltatása árából 10% kedvezmény, ingyenes helyi transzfer, 60 év felett nyugdíjas kedvezmény: 15%


Segítünk:

+36 20 323 0610

info@bakony-balaton.hu


Ajánlatkérés