Sümeg Trail

2016.09.10. 9:00

Igazán kemény verseny lesz, főleg, ha az erős (21 km-es) távot választod.

A csemege távon (1,4 km) Sümeg gyönyörű várát csodálhatod meg, alulról, hiszen az útvonal körbekerüli a várat. Azoknak ajánljuk, akik ki akarják próbálni, milyen is egy futóverseny Sümegen, igazából még csak csemegézni akarnak.

A csípős táv (7,5 km) már elvisz a vártól, a Fenyvesben csodálhatod meg a vár és a zalai dombság panorámáját. Itt két keményebb emelkedőre számíthatsz, amitől az izzadságcseppjeid egy picit csípni fognak.

Az erős táv ( 21km) kemény lesz, 6 emelkedővel. Ebből az utolsó a vár, a többi legyen meglepi. De erősen összeszorítod a fogaidat és megcsinálod! Ugye?

A verseny 2016. szept.10. 9:00-kor kezdődik a Szent István téren, amit mi sümegiek úgy hívunk, hogy a Népkert. Parkolni ott is tudtok és a szomszédos utcákban. A parkolás Sümegen ingyenes. Itt a téren van egy nyilvános mosdó, ott lehetőség van az átöltözésre is. Szükség esetén csomagmegőrzést is biztosítunk.

Helyszíni nevezésre 9:00-9:45-ig van lehetőség, a futam 10 órakor indul. Tervezett eredményhirdetés 14 órakor.

Nevezni az alábbi linken lehet online:

https://docs.google.com/forms/d/1h3MfGmQrZqeATbdQxAcvXC72o1jNTRPIMWctlPwaI4g/viewform

Online jelentkezni augusztus 30-ig lehet.

A nevezési díj a helyszínen az 1.4 km-es távra 1.000 Ft, a hosszabb távokra 4.000 Ft. Online olcsóbb, lesd meg! ha júl.31-ig jelentkezel és fizeted be a pénzt, még olcsóbb.

A nevezési díj tartalmazza:

frissítő pontokon étel, ital fogyasztását, rajtszámot, emlékplakettet , letölthető emlékfotót , extrém útvonalat, csodálatos panorámát , ebédjegyet

14 éves korig a nevezés ingyenes, de 18 éves korig szülői beleegyezést kérünk az induláshoz.

Értékes nyereményekre számíthatsz az alábbi kategóriákban:

14 éves korig

14-45 éves korig nő csemege, csípős, erős

14-45 éves korig férfi csemege, csípős, erős

45 felett nő csemege, csípős, erős

45 felett férfi csemege, csípős, erős

Helyszín: Sümeg, Szent István tér